Khamis, 9 November 2017

BUKU TAK PERLU SENTAP-SENTAP


Harga RM20 + Kospos RM7.50 (SM)

Hati-hati dengan buku Tak perlu sentap-sentap ini!!

TOLONG JANGAN BACA jika anda seorang kaki sentap.

Admin pun terasa juga dengan fakta no 7 tu. Malas Berusaha nak baca buku yang baik-baik. Hihi

Buku ini padat dengan nasihat dan tips-tips untuk menjadi muslim yang ohsem tanpa perlu menyentap orang lain. Naskah yang sangat santai 1 hari pun boleh khatam. Isu-isu yang relevan dengan remaja/belia masa kini, antara contoh :

1. Gajet
2. Hutang
3. Aurat dan kecantikan
4. Buli
5. Pet lover
6. Kereta atau rumah dulu
7. Raja sehari, hamba berhari-hari

Apakata lapangkan dada 'grab' dulu senaskah, hujung minggu nih. Takda apa nak buat cuba try khatamkan naskah best ni! Serious berbaloi. Sebab tips-tips atau sharing ni takda ajar kat sekolah atau pun Universiti. Nak beli? 

Nah wasap laju-laju www.wasap.my/60136844409




Rabu, 8 November 2017

Seminar Tajwid Luarbiasa

 Seminar Tajwid luar biasa

Anda kenal rakan-rakan anda yang sedang mencari kelas tajwid yang singkat, mudah faham & fokus kepada praktikal bacaan  AlQuran ?

Jom ajak mereka hadiri seminar Tajwid Luarbiasa. Insya Allah dalam masa 2 hari sahaja mereka bakal kuasai tajwid hingga mampu ajari  anak-isteri di rumah. 

Berikut adalah lokasi yang bakal kami adakan :

➡ UTM JB (24 & 25 Nov)
➡ Wisma Negeri Seremban (9 & 10 Dis) 
➡ SIRIM Shah Alam (16 & 17 Dis) 
➡ UKM Bangi (23 & 24 Dis)

Yurannya hanya RM140 shj per peserta untuk pengajian selama 2 hari. Lebih jimat jika anda daftar berkumpulan (3 orang & ke atas), yurannya hanya RM90 shj / peserta utk pengajian 2 hari. 

Maklumat lanjut boleh layari: http://bit.do/tlbummuaqil

Atau

Hubungi : 0136844409 (Call/SMS/Whatsapp)

Atau

Klik sini untuk terus whatsapp : www.wasap.my/60136844409

Terima kasih 

Khamis, 2 November 2017

Sabtu, 22 Julai 2017

Pakej Buku Kewangan



Pakej 3 Buku Kewangan,
Ada apa dengan RM (Hajah Rohani Datuk Hj Mohd Shahir)
 Elak ICU kewangan (Hajah Rohani Datuk Hj Mohd Shahir)
Cash Flow untuk wanita (Shamsuddin Kadir dan Ain Muhammad)

3 Buku RM75 sahaja (termasuk kospos)
whatsapp 013 684 4409

Selasa, 6 September 2016

Buku - Rahsia Penulisan Berpengaruh

12 MINIT PERTAMA

Setiap kali meletakkan post di FB, ia akan 'hidup selama 12 minit. Jika komen dan like berlaku dalam tempoh tersebut, hayat post akan bertambah 12 minit lagi. Inilah logaritma asas di FB. Ruangan komen turut mempunya sistem interaksi LIKE & REPLY dapat bantu post tersebut muncul di wall rakan-rakan. Jika ada komen, kita perlu menjawab satu persatu. Komen dengan cepat dan klik LIKE pada komen yang disukai.

Jom baca lagi dalam BUKU RAHSIA PENULISAN BERPENGARUH. Hampir 50,000 followers di FB semua rahsia ada dikongsi dalam buku ini

Harga RM15 (kospos RM7 sm/RM10 ss)

Whatsapp 013 684 4409

#sayajual #dropshipbuku